Onze schoonheidssalon in Delfzijl

Laat jouw huid weer stralen!

Onze schoonheidsbehandelingen zijn de ultieme verwenning voor uzelf en uw huid. Laat je huid zuiveren en straal weer. 

Onze schoonheidsspecialisten

Onze schoonheidsspecialisten zijn gediplomeerd en hebben al jaren ervaring binnen het vak. Zij hebben een passie voor het werk en zorgen ervoor dat iedereen met een heerlijke beleving de salon uit gaat.

Mary Cohr

Wij maken gebruik van de fijnste producten van het merk Mary Cohr tijdens de schoonheidsbehandelingen. Mary Cohr biedt huidverzorging aan speciaal ontwikkeld door één van de beste laboratoria op het gebied van cosmetologie. De verzorgingsproducten van Mary Cohr zijn gemaakt volgens de allerhoogste kwaliteitsstandaarden en tevens heeft het merk als één van de weinige ter wereld een certificaat ontvangen voor deze kwaliteitsstandaarden. Mary Cohr biedt dus garantie voor kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten. Essentiële oliën en werkstoffen die gewonnen worden uit planten die onder de zon groeien, worden verwerkt in de verzorgingsproducten en zorgen voor een extreem hoge kwaliteit in de producten van Mary Cohr.

Onze populairste behandelingen

Mary Cohr comfort behandeling 30 min

Huiddiagnose, reiniging, peeling, verzorgend masker, massage nek, schouders en decolleté en een afsluitende dagcrème/oogcrème.

€ 29,95

Mary Cohr Brightening behandeling 60 min
Huiddiagnose, reiniging, epileren, intensieve peeling, warme compressen, onzuiverheden verwijderen, masker, massage nek, schouders en decollete en een afsluitende dagcrème/oogcrème.

€ 49,95

Mary Cohr de luxe 90 min
Huiddiagnose, reiniging, epileren, intensieve peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, massage nek, schouders, decolleté, gezicht en hoofd, serum en een afsluitende dagcrème/oogcrème.

€ 64,50

Permanente make-up!

U kunt bij ons ook terecht voor permanente make-up. Bij permanente make-up ofwel PMU worden pigmenten ingebracht in de lederhuid. Dit is de huidlaag die direct onder de opperhuid zit. Het lijkt qua techniek op tatoeage, maar het doel is anders. Een tatoeage wordt in een diepere huidlaag ‘gezet’ en is daardoor permanent. PMU is daarentegen niet permanent maar vervaagt na verloop van tijd. De snelheid waarmee dit gebeurt varieert per persoon. 

Voordelen permanente make-up (PMU)

  • U bespaart tijd

  • U ziet er altijd verzorgd uit

  • Nooit meer uitgelopen make-up

  • U hoeft zich geen zorgen te maken over uw make-up

Ga voor een overzicht van alle behandelingen en prijzen naar ons afsprakensysteem: